Citrien Bloem des Levens Bol

Artikel 8 van 17
€ 17,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Ketting van circa 50 cm lang. Onderaan de ketting hangt een bol van kwartskristal.  Laat de zon weerkaatsen in je interieur door de ketting voor het raam te hangen en haal positiviteit van de zon in je interieur. Ketting bestaat uit natuursteen kralen, zilverkleurige metalen bedel Bloem de levens en metaalkraal hart. Je kunt de ketting ophangen aan het metalen oog.

Hanger, bol 3cm, kwartskristal

Metalen tussenzetsel, de Bloem des levens geldt als een van de meest krachtige natuursymbolen uit de heilige geometrie. De levensbloem is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze bloem des levens bekend. Ze heeft een sterk helende invloed, alleen het ernaar kijken of erin meditatie op afstemmen kan al grote veranderingen teweeg brengen.

Citrien (gebrand)

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s. Ook fysiek zorgt de steen voor energie. Het stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt, alvleesklier en darmen. Ook helpt citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

Het gaat om een natuurprodukt het kan zijn dat de kleur afwijkt van de kleur op de afbeelding. 

LET OP! Dit artikel wordt verzonden per pakketpost ivm de afmetingen van de bol

© 2012 - 2024 4 A Beautiful Day | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel