Navigatie

4 A Beautiful Day wie zijn wij? en algemene voorwaarden

4 A Beautiful Day is opgericht in 2009 en hield zich in eerste instantie bezig met het geven van kralenworkshops op locatie. Op verzoek zijn wij sieraden in opdracht gaan maken en dit is uitgegroeid tot een webshop, die sinds 2011 actief is.

4 A Beautiful Day organiseert kralenworkshops, levert handgemaakte sieraden die in kleine oplagen worden vervaardigd. Sieraden op maat, leuke hebbedingen, cadeau-ideeën, Powertex beelden, Powertex sieraden, schilderijen en heel veel leuke spullen die je dag nog mooier kunnen maken. Het aanbod wisselt regelmatig.

Daarnaast lopen er nu 2 projecten in samenwerking met de St. Jozefschool te Geldrop en de webshop Bambooz. Voor de St. Jozefschool is de St. Jozefarmband ontworpen, een editie voor moeders en dochters. Bestaande uit 4 losse armbanden die samen worden gehouden door een satijnen strik. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het opknappen van de schoolpleinen van de school.

In samenwerking met  Bambooz is een incentive ontwikkeld, een stoere vilten armband die kan worden doorgekoppeld en die cadeau wordt gegeven bij orders die via de website van Bambooz worden geplaatst.

 

© 2012 - 2019 4 A Beautiful Day | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel