Suncatcher Rozenkwarts Bloem des levens

Vorige Artikel 4 van 11 Volgende
€ 17,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

LET OP! VERZENDING VIA PAKKETPOST IVM AFMETINGEN BOL

 

Een prachtige eyecatcher in je interieur, een zonne- of geluksketting van Rozenkwarts, de steen van liefde en warmte. Rozenkwarts gecombineerd met grote kristallen bol (30mm) waarin de zon prachtig weerkaatst en de positiviteit van de zon in je interieur weerspiegelt in alle kleuren van de regenboog  (de ketting niet in de felle zon hangen omdat rozenkwarts onder invloed van felle zon kan verbleken). Lengte circa 45 cm. In de ketting is een zilverkleurig hartje en een bedel "de bloem des levens", geluksSymbool verwerkt. Een prachtig cadeau voor jezelf of een ander...

Bol, 3 cm, kwartskristal

Toegepaste gelukssymbolen, hartje en Bloem des levens. De “Bloem des Levens” geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. De levensbloem is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze “Bloem des Levens” bekend. Ze heeft een sterk helende invloed. Alleen het ernaar kijken of er in meditatie op afstemmen kan al grote veranderingen teweeg brengen.

Hanger, Kwartskristal

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

 

© 2012 - 2021 4 A Beautiful Day | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel