Sodaliet bloem des levens bol

Vorige Artikel 5 van 11 Volgende
€ 17,95 (inclusief btw)

LET OP! VERZENDING VIA PAKKETPOST IVM AFMETINGEN BOL

 

Ketting van circa 46 cm lang. Onderaan de ketting hangt een bol van kwartskristal.  Laat de zon weerkaatsen in je interieur door de ketting voor het raam te hangen en haal positiviteit van de zon in je interieur. Ketting bestaat uit sodaliet  kralen, zilverkleurige metalen bedel Bloem de levens en metaalkraal hart. Je kunt de ketting ophangen aan het metalen oog.

De Bloem des levens geldt als een van de meest krachtige natuursymbolen uit de heilige geometrie. De levensbloem is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze bloem des levens bekend. Ze heeft een sterk helende invloed, alleen het ernaar kijken of erin meditatie op afstemmen kan al grote veranderingen teweeg brengen.

Toegepaste natuursteen Sodaliet. Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw te zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt beperkende denk-en gedragspatronen te doorbreden zoals verdedigingsmechanismen, angsten en fobieën. Het bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens.

Sodaliet versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met intuïtie. De steen absorbeert electromagnetische straling van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons en stimuleert een diepe inzichtgevende meditatie. Sodaliet kan ook goed in een groep gebruikt worden om harmonie, vertrouwen en solidariteit te versterken. 

 

© 2012 - 2022 4 A Beautiful Day | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel