Armband Lapis lazuli

Vorige Artikel 20 van 24 Volgende
€ 4,50 (inclusief btw)

Armband van Lapis Lazuli geregen op elastiek. Naar wens afgwerkt met zilveren of gouden accent (goud- of zilverkleurige ringetjes). Geef bij bestelling de gewenste polsomvang door, passend gemeten.

Lapis lazuli

Lapis lazuli staat bekend als vriendschapssteen en wordt al meer dan 9000 jaar gebruikt als sier-en heelsteen. Populair om de prachtige kleur en decoratieve patronen van pyriet. Door de diepblauwe kleur wordt de steen geassocieerd met wijsheid, bezinning en verdieping.

Effecten op de gezondheid

* De lapis lazuli werkt het sterkst op het keel en voorhoofdchakra, door zijn kobaltblauwe tot indigoblauwe kleur. Klachten aan mond, keel, stem en longen verdwijnen, zoals aften,amandelontstekingkeelontstekingkeelpijnbronchitis. Vooral klachten die ontstaan zijn door het onderdrukken van ergernissen.
* Lapis lazuli is een zwavelhoudend aluminiumsilicaat. De steen heeft als silicaat een opbouwend effect op de botten. Het is dan ook een goede steenbij sportblessuresblauwe plekken en botbreuken.
* Het aluminium in de steen heeft een gunstig effect op de zenuwen. Daardoor is de steen perfect bij hoofdpijn en zenuwpijnen. Werkt vooral (ont)spanningsmigraine en migraine als resteffect van eenwhiplash.
* De lapis lazuli is een goede steen tegen hoge bloeddruk. Draag de steen bij voorkeur op het hart om een hoge bloeddruk te verlagen. Bij een lage bloeddruk kun je de steen beter niet gebruiken. 
Nagelbijten verdwijnt als je langdurig lapis lazuli draagt.
* Lapis lazuli reguleert de schildklierfunctie en werkt harmoniserend op de calciumhuishouding. Dit is een goede steen voor mensen met osteoporose.
* Lapis lazuli harmoniseert de menstruatiecyclus.
* Lapis lazuli versterkt het immuunsysteem,   is ontstekingsremmend en ontstekingswerend.
* Lapis lazuli stimuleert en harmoniseert de werking van de lever, de maag en de nieren.
* Lapis lazuli werkt uitstekend tegen huidwondjespukkeltjeseczeem en andere huiduitslag door nerveuze oorzaken. Lapis lazuli verlicht ook de jeuk bij eczeem en insectenbeten.
* Lapis Lazuli geneest ontstekingen van zenuwen en zenuwuiteinden. Het kan daarom een ziekte als MS (Multiple Sclerose) verlichten (bron www.semoea.nl) 

Reinigen van de stenen

Niet met water, wel begraven in aarde en 24 uur laten liggen. Schoonmaken en opladen in maanlicht (mag achter glas)

© 2012 - 2022 4 A Beautiful Day | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel